Деца, на които е дарена топлина

Малка част от стотиците благородни дела, помогнали на много майки и бебета

Бебе Ана -Мария, родено на 31.03.2017 г. днес си тръгна със своята майка и всичко това е дарено от вас! Търсим и бебешка количка за Ана-Мария 🙂 Ако някой има и вече не му е нужна, моля да се свърже с мен на лично съобщение!

След наш призив за намиране на количка за бебе Ана-Мария, вчера бе дарена такава от семейство Панайотови, като към количката имаше две дизайнерски дрешки изработени от г-жа Панайотова и уред за подгряване на шишета, подарък към количката! Днес всичко бе предадено на майката на Ана-Мария с молба да предам огромните и благодарности на семейство Панайотови и всички, които помагат на нашата кауза, за да можем ние бързо да реагираме и подкрепим майки и техните деца изпаднали в затруднение. Благодаря!

бебе-Ана-Мария

 

Благодаря за огромната подкрепа, която оказвате на всички тези майки.

 

 

 

 

 

 

 

Днес  изпращаме две бебчета – Виолета (родена на 27.03.2017г.) на майка Мария и Пламен (роден на 28.03.2017 г.), на майка Христина, с всичко необходимо за първите няколко месеца -дрешки, памперси, играчки и други принадлежности, благодарение на всички, които са изпратили дарения и разбира се – феите от Плетем за “Да прегърнем дете “. Благодарности от двете майки към всички вас.

виолета-пламен

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Благодарение на всички вас, днес изпратихме вкъщи бебе Ангел и неговата майка 🙂 Страхотни сте!ангел

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11.2016 – Четвърто по ред дарение от Фейсбук групата Плетем за “Да прегърнем дете “.

Подкрепили са над 20 деца за по -малко от 2 години! Подарена топлина и извикани усмивки на измъчените майчини лица! Момичета, подкрепата ви е безценна, а надеждата която давате -уникална по рода си! Поклон! плетем1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тези прекрасни неща отидоха днес(10 октомври 2016 ) от кабинета ми с бебе Татяна, родена на 12.10.2016г. Благодаря на всички феи на доброто.

татяна

 

 

 

 

 

 

 

 

Днес (18 октомври 2016) пристигна този кашон с дарения, предполагам от Германия. Не съм сигурна кой ги е изпратил, но сърдечно благодаря!

германия1