КАМПАНИИ

Да помогнем отново!

bebe_MayaСкъпи приятели, това е бебе Мая, на което миналата година помогнахте да се прибере вкъщи и да расте със своята майка Мая Тошева и каките си! На 18.05.2018г. бебе Мая става на 1г. и има нужда от дрешки, тъй като старите вече са малки и са отишли при следващите бебенца 🙂 Искрено се надяваме, че и този път ще подкрепите героичните усилия на мама Мая да се справя сама с отглеждането на 3 деца! Това е наша мисия и призвание, на екипа на Сдружението – да помагаме и проследяваме случаите, с които работим! Сигурни сме, че благодарение на всички вас и Мая ще влезе в редиците на вече помагащите майки, на които сме помогнали в криза! Преди 8 години помогнахме на наша майка, която вече е член на Сдружението и помогна много миналата година на Мая Тошева! Благодаря на всички!

❤️❤️❤️
Мая Тошева /телефон 0886 808765

Публикуваме адреса за изпращане на даренията и сметка.

Адрес:Еконт Експрес офис София Западен парк, бул. „Александър Стамболийски“ 196, 1373 София. Моля, нека пратките да бъдат за сметка на изпращателя!

Коледна прегръдка 2016

Броени дни преди празниците (16.12.2016г. ) Детски Парти Клуб “Sugarland” 2 и Сдружение “Да прегърнем дете” организираха коледно забавление за децата на самотни родители и семейства в неравностойно положение.

Това събитие бе първото от поредица подобни инициативи, като Детски Парти Клуб “Sugarland” 2 призовава и други клубове от цялата страна да се включат в това начинание! Парти Клубът подсигури забавление на децата в рамките на повече от три часа. Аниматори, подаръци, торта, както и късче щастие за техните родители, на които се даде възможността да се насладят на щастието на своите деца!

https://www.facebook.com/sugarland2losenetz/